El PLJVacarisses

plj vacarissesQuè és el Pla Local de Joventut de Vacarisses?

És el document que permetrà planificar les polítiques de joventut que es desenvoluparan a Vacarisses fins l’any 2017. Aquest document s’elaborà en els propers mesos a partir d’una acurada diagnosi i amb la participació dels i de les joves de Vacarisses.

I les polítiques de joventut, t’afecten?

Sí, ja que aquestes recullen les actuacions que incidiran en les teves oportunitats d’educació, d’ocupació, de cultura, de salut, d’habitatge, … És essencial disposar d’una planificació estratègica que permeti desenvolupar i adaptar a la realitat juvenil les polítiques de joventut. El Pla ha de donar resposta a les necessitats dels i de les joves del municipi.

I per què es fa en aquest moment?

L’actual Pla Local de Joventut ha caducat, és hora de revisar i avaluar què s’ha fet fins al moment, mantenir allò que encara sigui útil i introduir les actuacions necessàries per donar resposta a les necessitats actuals dels i de les joves de Vacarisses, a les teves necessitats!

Volem saber la teva respecte la situació dels i les joves de Vacarisses, i per això ens agradaria que participis. A la pestanya sobre participació trobaràs totes les vies que hi ha per poder dir la teva per al proper Pla Local de Joventut de Vacarisses.

No perdis aquesta oportunitat per dir què és el que necessites i el que cal fer al municipi !!

Anuncis

Un pensament sobre “El PLJVacarisses

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s