L’actualitat del Pla Local de Joventut de Vacarisses

En aquesta secció anirem explicant les passesb_m_0006-20110319202514 que seguirem per elaborar el nou Pla Local de Joventut de Vacarisses.

Us mantindrem informats/des de totes les activitats vinculades al desenvolupament d’aquest.

RECORDEU QUE ENS FA FALTA LA VOSTRA IMPLICACIÓ!!!!

Dates importants:

15/05/2013. Grup de treball amb l’equip del Departament de Joventut i l’equip assessor.

06/06/2013. Grup de treball amb regidors/es de l’Ajuntament de Vacarisses

06/06/2013. Grup de treball amb tècnics/ques de l’Ajuntament de Vacarisses

19/07/2013. Grups de debat amb joves i grups de debat amb agents del municipi de Vacarisses

Notícies

Comença l'elaboració del nou Pla Local de Joventut: 2014-17          1 de juliol de 2013 (enllaç)

Esgotat l’actual, ara hora de començar a treballar en l’elaboració del nou Pla Local de Joventut, pels anys 2014 a 2017

El Pla, impulsat des de la Regidoria de Joventut, ha de ser el marc de referència per impulsar polítiques per a joves al municipi

Durant les darreres setmanes ha engegat el procés d’elaboració del nou Pla Local de Joventut de Vacarisses. El Pla, seguint en la línia de l’anterior, servirà per fer un nou diagnòstic de la situació dels joves del municipi en els diversos àmbits que els afecten, com ara habitatge, treball, educació, mobilitat, salut, participació, cultura i oci, etc. D’aquest diagnòstic se’n recolliran propostes de millora que guiaran les polítiques de joventut que es desenvolupin els propers anys des de les diverses àrees de l’Ajuntament. És important que es pugui comptar amb la participació de joves de totes les urbanitzacions que conformen el nostres municipi, per poder així tenir una visió complerta de les necessitats i propostes de tots els joves de Vacarisses.

 Fins ara s’ha dut a terme les reunions amb les regidories i el personal tècnic dels diversos departaments de l’Ajuntament, a partir del mes de juliol comença el procés participatiu per donar veu directament als joves. Per això s’ha programat una jornada participativa amb diversos grups de discussió.

Grups de discussió i blog

El procés participatiu amb els joves de Vacarisses serà aquest mes de juliol: divendres dia 19 a les 19h al Punt de vol. El funcionament serà mitjançant grups de discussió, que tractaran temes relacionats amb quina és la visió que els joves tenen del municipi: situació, mancances, realitats, demandes, propostes… Els grups de discussió s’estructuraran en tres franges d’edat diferents, dels 12 als 30 anys: de 12 a 16, de 17 a 23 i de 23 a 30.

 A més dels grups de discussió, tota la informació relacionada amb l’elaboració del nou Pla Local de Joventut estarà disponible online. Un blog recollirà els continguts i farà el seguiment de l’elaboració, que també es podrà seguir a través del facebook de Joventut a Vacarisses. En paral·lel, s’ha obert una enquesta online perquè hi pugui participar el màxim de joves possible, encara que no hagin pogut ser als grups de discussió. Tot plegat, per donar i recollir el màxim d’informació perquè el nou Pla Local s’adapti al màxim a la realitat de Vacarisses.

Oberta l’enquesta per l’elaboració del nou Pla Local de Joventut (2014-17) 1 de juliol de 2013 (enllaç)

A partir d’aquesta setmana ja és oberta l’enquesta online que forma part del procés participatiu per l’elaboració del nou Pla Local de Joventut de Vacarisses.

L’enquesta online és un dels espais de participació, juntament amb els grups de discussió del proper dia 19, per recollir les aportacions dels joves del municipi. Tot plegat, per recollir el màxim d’informació perquè el nou Pla Local s’adapti al màxim a la realitat del municipi.
Digues la teva sobre què fa falta pels joves a Vacarisses: necessitats, projectes, opinions… participa-hi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s